Parkrestaurant in gebouw 140

Wat gaat er veranderen en wat houdt dat voor jou in?
Het is zo ver! Het parkrestaurant in gebouw 140 heeft haar deuren geopend. Een prachtige plek om te eten, drinken en socializen. Maar: met verandering komen vragen. We nemen je graag bij de hand en gaan alvast even in op de basics. Mocht jou vraag hier nou niet tussen staan? Geen zorgen. Deze pagina eindigt met een vragenformulier die linea recta doorgezet worden zodat je snel en zonder al te veel zorgen de antwoorden krijgt die je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

1. Waar kan ik het parkrestaurant vinden?
Het parkrestaurant bevindt zich, vanaf de ingang, op de achterzijde van het park. Loop voorbij het kantoor van Allinq en gebouw 150 (InfraCampus) en aan het uiteinde van het parkeerplein vind je het restaurant.
2. Wat zijn de openingstijden van het parkrestaurant?
Van maandag t/m donderdag zijn we geopend van 07:00 tot 18:00, vrijdag van 07:00 tot 15:30 en zaterdag van 09:00 tot 14:00 (in het geval van een parkactiviteit).
3. Voor wie is het parkrestaurant bedoelt?
Het parkrestaurant in gebouw 140 wordt in gebruik genomen door alle bewoners van het park en zijn gasten. Dit houdt in dat alle kantoren, het SOMA college, de Academie voor Ambulancezorg en parkleveranciers hier plaats kunnen nemen. Bezoekers van Congrescentrum B&I en Bij Fritz maken gebruik van de faciliteiten in hun eigen gebouwen.
4. Mag er enkel nog gegeten worden in het parkrestaurant?
Er zijn uitzonderingen, maar in principe is het antwoord op deze vraag: ja. Het parkrestaurant is het sociale hart van het Bouw & Infra Park; dat houdt in dat we met ingang van het nieuwe jaar de lunches in gebouw 20 op dezelfde wijze inrichten als Bij Fritz: op reservering.
5. Op reservering? Vertel! Hoe werkt dat?
Aangezien de lunch in gebouw 20 ingericht gaat worden zoals het nu ook Bij Fritz werkt, betekent dit dat reserveren een must wordt. Reserveren in gebouw 20 gaat via reserveringen@bouwinfrapark.nl of door te bellen bellen naar 499000.
6. Oké… maar wordt het dan niet erg druk rond etenstijd in gebouw 140?
Dat klopt, daarom hebben we het advies uitgebracht naar alle parkbewoners om de pauzes te spreiden. De Academie voor Ambulancezorg gaat lunchen om 11:30, SOMA om 12:00 en de rest van het park om 12:30. Zo garanderen we dat de cateraar het assortiment kan aanvullen en er geen lange rijen ontstaan.
7. Het parkrestaurant is vrijwel de hele dag open; kan er ook ontbeten en avondgegeten worden?
Ja, ook in de ochtend en rond het avonduur kan hier gegeten worden.
8. Hoe werkt het?
Simpel! Pak een dienblad, vul het dienblad met dat wat je wil eten/drinken en loop naar de kassa. Daar kan afgerekend worden.
9. Wat voor betalingsmogelijkheden zijn er?
In het parkrestaurant kan betaald worden met cashgeld en PIN.
10. Waar kan ik bestek vinden?
Nabij de kassa’s, in het begin van het restaurant, zie je een stellage met allemaal bestekbakken. Hier kan je het eetgerei vinden.
11. Waar kan ik mijn dienblad laten?
Na het nuttigen van de lunch, kan je doorlopen naar de andere zijde van de eetzaal. Hier zie je een grote opening. Voorbij de deuren hebben we een open wasstraat ingericht, waar je de rommel kan weggooien en het dienblad en eventuele borden in de kratten kan zetten. Een kind kan de was doen!
Ester-min

Stel je vraag via dit formulier - en we komen er zo snel mogelijk op terug!