Luchtfoto-cache7

Cache 7

Bestemming Cache 7 is bereikt. Ga zo door!

Misschien sta je nu wel met de voeten in de mega zandbak! Hét oefenterrein van het SOMA College.

Hier wordt de opgedane theorie meteen toegepast in de praktijk. Hier weten deze vakmensen in spé wel raad mee. De uitvoerders zijn aan het leren om leiding te nemen over grote projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Ook stratenmakers zijn hier niet weg te denken. Zij verrichten hier werkzaamheden van hand tot mechanisch werk. Landmeetkundigen slaan zowel binnen als buiten hun slag. Want de metingen die ze buiten hebben gedaan, zullen binnen moeten worden uitgewerkt. Als je vanaf cache 6 de rode mountainbikeroute zou volgen, dan zou je hier weer uitkomen. Zie jij het bordje van de mountainbike route? Dit is een rood driehoekje met twee rode stippen.

Beweegopdracht:

Er is hier genoeg ruimte voor een oefening, namelijk de squat! Maak net zo veel squats als de datum van vandaag. Voorbeeld: is het 15 januari? Dan maak je 15 squats. Je kan dus mazzel, maar ook pech hebben. Succes!


LET OP: Loop over de geasfalteerde weg terug!

Vergeet niet een toffe foto/video te maken en Bouw & Infra Park te taggen op Facebook en Instagram (@bouwinfrapark). Gebruik de #bouwinfrapark#bicaching, #gezondactief of #gaharderwijk.