QR bordje (2) (1) (1)

Wandeling B&I-Caching

Welkom bij B&I-caching. Een avontuurlijke zoektocht, waarmee je aan de hand van een landkaart op je telefoon (met GPS functie) op zoek gaat naar zogenoemde B&I-caches. Navigeer naar de cache, scan de QR-code en leer meer over deze plek en wat het te bieden heeft. Je moet goed zoeken want ze kunnen overal zitten!
Links is een voorbeeld van een cache te zien.

Hoe werkt het?

  1. Open via onderstaande knop de landkaart op je telefoon. Er verschijnt een landkaart met daarop 10 B&I logo’s. Klik op een logo om het cachenummer te zien.
  2. Navigeer naar een B&I-cache.
  3. Op elke cache staat een QR-code. Scan de QR-code, leer meer over deze plek en wat het te bieden heeft.
  4. Kan je het bordje écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de B&I-cache. Dit doe je door op het B&I logo te klikken en vervolgens op het cachenummer te klikken.

Spelregels:

  • De bordjes staan op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus geen wegen over te steken of over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en aan andermans veiligheid!
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Mocht je het bordje echt niet kunnen vinden, kijk dan in de omschrijving van de B&I-cache (door op het cachenummer te klikken).
  • De bordjes niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Houd de URL van de bordjes geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.
  • Vergeet niet een toffe foto/video te maken en Bouw & Infra Park te taggen op Facebook en Instagram (@bouwinfrapark). Gebruik de #bouwinfrapark en #bicaching. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Heb je even pauze of wat langer de tijd? Probeer dan eens de ‘lunchbreak’looproute. Deze route duurt 15 tot 20 minuten en je kunt starten bij cache 1, 2, 3, 4 of 5. Je eindigt uiteindelijk weer op de plek waar je begonnen bent.

In totaal doe je er 60 tot 90 minuten over om alle caches te zoeken en bijbehorende opdrachten uit te voeren. Uiteraard ben je helemaal vrij om je eigen route te creëeren.

Let op, het is niét mogelijk om de caches in het weekend te zoeken, dan is ons park gesloten.

Heb jij alle caches gevonden?

Goed gedaan! Jij hebt nu op een leuke manier het Bouw & Infra Park ontdekt! Maar wist je dat je in heel Harderwijk en omstreken caches kunt zoeken? Door Noord-Veluwe zijn namelijk zogenoemde JOGG-caches te vinden. Ga hier voor naar de website van GA! Harderwijk. Dit doe je door op onderstaande knop te drukken.

Heel veel plezier en succes!