30 maart
Banner

Field Service Plus “nieuwe” huurder op het Bouw & Infra Park 

Per 1 december 2022 op hebben we ons nieuwe kantoor betrokken in gebouw 20 op de eerste verdieping boven de zalen en het theater. Field Service Plus is een IT-dienstverlener die is gespecialiseerd in fieldservice. Met onze software en bijna 20 jaar aan ervaring helpen we organisaties met een technische buitendienst bij het zo efficiënt en goed mogelijk uitvoeren van steeds veranderende werkopdrachten. Denk bijvoorbeeld aan aannemers die werkpakketten van grote telecom- en nutsbedrijven uitvoeren en ingenieursbureaus die veldonderzoek verrichten. 

De ‘plus’ achter Field Service staat voor onze overtuiging dat mensen de plus zijn van elke organisatie. Mensen en teams het maximale uit zichzelf laten halen, dat is waar wij met onze fieldservice-software aan werken. Dat doen we door het maximale uit systemen te halen. Waarbij we meedenken, processen doorgronden en zien wat nodig is. Zo optimaliseren we werkprocessen voor binnen en buiten en laten we mensen en organisaties beter presteren. 

De keuze voor het Bouw & Infra Park lag voor de hand vanwege de bouw en infra activiteiten, de aanwezige bedrijven en opleidingsinstituten, de prachtige omgeving en de uitstekende vergader- en ontmoetingsfaciliteiten. 

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar Field Service Plus en onze diensten; wandel dan gerust even binnen. Sinds kort hebben wij naast een nieuw adres ook een nieuwe website, ook daar ben je van harte welkom.