23 augustus
BIP 37

Wij zijn enorm trots dat Congrescentrum B&I is genomineerd voor Evenementenlocatie van het jaar 2022. Deze nominatie hebben wij te danken aan het grootste platform voor de vergader-, evenementen en entertainmentbranche; MEETINGS. Vanaf oktober kan er gestemd worden en uiteraard gaan we voor de eerste plaats!

Door het diverse aanbod aan moderne vergaderruimtes, een Event Theater, uitgebreide cateringmogelijkheden, een stretchtent en uitdagende vergaderbreaks heeft Congrescentrum B&I alle bouwstenen voor succesvolle en onvergetelijke  events.

Het afgelopen jaar is ons congrescentrum in een compleet nieuw en duurzamer jasje gestoken, hiermee hebben wij bestaande opdrachtgevers nóg enthousiaster kunnen maken, veel mooie nieuwe organisaties mogen ontvangen en deze vernieuwingen zijn dus ook MEETINGS niet ontgaan.

Stem op ons!
Het team van Congrescentrum B&I werkt dagelijks met veel enthousiasme aan de diverse evenementen en doet er alles aan om bezoekers zich op hun gemak te laten voelen. Wij hopen dat deze inzet dit jaar wordt bekroond met de titel; Evenementenlocatie van het jaar 2022. Vindt u dat ook? Stem dan begin oktober op onze locatie!

Houd onze website en social media kanalen begin oktober in de gaten voor de link om te stemmen.

 

Evenementenlocatie 2022 nominatie Congrescentrum B&I