04 oktober
final-mailfoto

CLMBS nieuwe huurder op het Bouw & Infra Park

CLMBS is ontstaan vanuit een compleet nieuwe visie op IT. CLMBS is dé partner voor organisaties die zelf meer samenhang, vernieuwing en rendement uit hun IT willen halen. Voor een innovatieve club als CLMBS is de inspirerende omgeving van het Bouw & Infra Park bij uitstek een locatie waar ze zich goed op hun plek voelen. Per 1 september 2022 heeft CLMBS zich daarom gevestigd op het Bouw & Infra Park op de 1e etage van Gebouw 20. Welkom!

De naam CLMBS is een knipoog naar de uitdrukking ‘het ei van Columbus’, die refereert aan een simpele oplossing voor een complexe opgave. Met hun eigen ontwikkelde PASCAL Framework hebben zij dat ook gedaan en kunnen organisaties zelf de digitalisering uitvoeren en wordt de benodigde kennis en expertise binnen de organisatie geborgd; “Met onze aanpak geven we de hengel in plaats van de vis, we begeleiden en trainen in digitalisering (hengel) terwijl de organisatie zelf de uitkomst realiseert (hengel gebruikt en de vis vangt)”, aldus een enthousiast en gedreven team. Naast hun transparante aanpak (PASCAL Framework) bestaat hun begeleiding uit trainingen, workshops en klant-specifieke modellen en producten. Net als ontdekkingsreiziger Columbus zijn ze energiek en zit vernieuwing, revolutie en ontdekking van een nieuwe wereld in het DNA. ‘Keep it simple’ is hun motto, ze houden van eenvoudige taal en een doel- en productgerichte aanpak.

CLMBS koos voor het Bouw & Infra Park, omdat de bedrijvigheid goed bij hun DNA past en de unieke en inspirerende omgeving hen erg aanspreekt. Ook sluiten de faciliteiten op het park uitstekend aan op hun behoefte; “we hebben nu een mooie, moderne kantoorlocatie en kunnen gebruikmaken van de trainingsruimtes voor trainingen en workshops die wij onze klanten bieden. We ervaren een prettige sfeer op het mooi gelegen en goed voorziene park en zien uit naar eventuele samenwerking met al gevestigde bedrijven op het Bouw & Infra Park.”

Meer weten over CLMBS? De deur staat open, je bent van harte welkom voor een kennismaking én een bak koffie; “we hopen de komende jaren met veel plezier onderdeel uit te maken van de B&I community!”.