Asfalt1

Zalen & Event theater

Zalen voor grote én kleine bijeenkomsten

Congrescentrum B&I in Harderwijk is dé unieke en dynamische plek voor jouw zakelijke meeting, training, beurs, symposium, bedrijfsfestival of congres. Centraal gelegen op de groene Veluwe, is onze locatie voor iedereen goed bereikbaar. De monumentale panden van de voormalige kazerne zijn getransformeerd tot een modern congrescentrum en evenementenlocatie, van alle gemakken voorzien. Met maar liefst zestien verschillende vergaderzalen, een fantastisch event theater van bijna 1000 m2, een congreshotel en een ruim en groen buitenterrein zijn op Bouw & Infra Park alle bouwstenen voor een succesvolle bijeenkomst aanwezig!

052 VConcyst WauwEffect Iris Sijbom Fotografie 2021 IR202018

Onze zalen

Wis filter
Asfalt1

Asfalt

Tot 36 personen

Zaal Asfalt is vanaf de entree de tweede zaal van de vier kleine zalen naast elkaar in Gebouw 20. Met grote raampartijen is dit een perfecte zaal voor een vergadering of een kleinschalige cursus. Ook ligt de zaal gunstig ten opzichte van alle voorzieningen. Iedere vergaderzaal heeft een eigen thema. Het thema vind je terug in de kleurstelling, aankleding en vloerbedekking van de zaal. De zaal is 40 m2.

Bekijk details
Beton2

Beton

Tot 100 personen

Zaal Beton bevindt zich bij binnenkomst aan uw rechterhand, tegenover de vier gelijke vergaderzalen Grond, Asfalt, Hout en Spoor. Zaal Beton is daardoor een ideale ruimte wanneer u tijdens de bijeenkomst in kleine groepjes uit elkaar gaat. Een van de lange zijdes van Zaal Beton bestaat volledig uit raampartijen, waardoor het een lichte, ruime zaal is. Iedere vergaderzaal heeft een eigen thema. Het thema van Zaal Beton vind je terug in de kleurstelling, aankleding en vloerbedekking van de zaal. De zaal is 100 m2.

Bekijk details
Event Theater

Event Theater

Tot 650 personen

Het Event Theater is bijna 1000 m2 en geschikt voor bijvoorbeeld beurzen, productpresentaties, bedrijfsfestivals of congressen. De hoge ruimte in industriële sfeer maakt deze ruimte uniek. Lees hier meer over onze mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken! Het Event Theater is op te splitsen, zodat de zaal iets compacter wordt.

Bekijk details
George

George (Bij Fritz)

Tot 46 personen

Zaal George is een ruime, lichte zaal die grenst aan het Grand Café en beschikt over openslaande deuren naar het terras. Niet voor niks is zaal George de meeste geboekt zaal van ons conferentiehotel Bij Fritz. De zaal is 60 m2.

Bekijk details
George-Frederik

George-Frederik (Bij Fritz)

Tot 72 personen

De combinatiezaal George-Frederik bevindt zich op de begane grond en grenst aan het grand café en aan het terras van ons conferentiehotel Bij Fritz. De zaal is op te delen in twee losse zalen. De zaal is 120 m2.

Bekijk details
Grind1

Grind

Tot 75 personen

De Grindzaal bevindt zich op een unieke plek. Uw gasten in deze zaal kijken uit over de evenementenhal. De zaal is bereikbaar met een trap en een lift. Er zijn toiletten en een pantry aanwezig op deze etage. De zaal is 70 m2.

Bekijk details
Grond1

Grond

Tot 36 personen

Zaal Grond is één van de vier kleinere zalen in ons congrescentrum. Met grote raampartijen is dit een perfecte zaal voor een vergadering of een kleinschalige cursus. Ook ligt de zaal gunstig ten opzichte van alle voorzieningen. Het thema van Zaal Grond vind je terug in de kleurstelling, aankleding en vloerbedekking van de zaal. De zaal is 40 m2.

Bekijk details
Heerenkamer

Heerenkamer (Bij Fritz)

Tot 16 personen

De naam zegt het al: deze zaal heeft een luxe uitstraling. Er staat een grote ovalen tafel met 16 comfortabele stoelen. Er hangt een flatscreen voor uw presentatie en de zaal ligt uit de 'loop'. De zaal bevindt zich op de begane grond. De zaal is 35 m2.

Bekijk details
Hout1

Hout

Tot 36 personen

Zaal Hout is één van die vier kleinere zalen in ons congrescentrum. Met grote raampartijen is dit een perfecte zaal voor een vergadering of een kleinschalige cursus. Ook ligt de zaal gunstig ten opzichte van alle voorzieningen. Iedere vergaderzaal heeft een eigen thema. Het thema van Zaal Hout vind je terug in de kleurstelling, aankleding en vloerbedekking van de zaal. De zaal is 40 m2.

Bekijk details
Zaal Oranje

Oranje (Bij Fritz)

Tot 30 personen

Zaal Oranje ligt op de 1e etage en grenst aan een ruimte met zitjes, die gebruikt kan worden voor een kort overleg of breakoutsessie. De eerste etage beschikt over een eigen koffiecorner. De zaal is met een schuifwand gescheiden van zaal Nassau. De zaal is 50 m2.

Bekijk details
Oranje-Nassau

Oranje-Nassau (Bij Fritz)

Tot 72 personen

Deze combinatiezaal bevindt zich op de eerste etage. De aangrenzende ruimte met zitjes kan kosteloos gebruikt worden tijdens je bijeenkomst. De etage heeft een eigen koffiecorner. De zaal is 100 m2.

Bekijk details
Spoor1

Spoor

Tot 36 personen

Zaal Spoor is één van de vier kleinere zalen in ons congrescentrum. Met grote raampartijen is dit een perfecte zaal voor een vergadering of een kleinschalige cursus. Ook ligt de zaal gunstig ten opzichte van alle voorzieningen. Iedere vergaderzaal heeft een eigen thema. Het thema van Zaal Spoor vind je terug in de kleurstelling, aankleding en vloerbedekking van de zaal. De zaal is 40 m2.

Bekijk details
Staal1

Staal

Tot 62 personen

De ligging van Zaal Staal is aan het eind van een gang, hierdoor is dit een rustige vergaderzaal. Drie zijden van deze zaal zijn voorzien van ramen, waardoor er veel daglicht binnenkomt. De zaal is 66 m2.

Bekijk details
stretchtent Bouw & Infrapark© Ruben Schipper Fotografie

Stretchtent

Tot 100 personen

De stretchtent staat op een rustige en centrale locatie op het Bouw & Infra Park in een prachtige groene en bosrijke omgeving. Bij Congrescentrum B&I is het mogelijk om uw bijeenkomst van binnen naar buiten te verplaatsen. Het wordt gewaardeerd door onze gasten om tussen de bijeenkomsten of juiste na een bijeenkomst even beschut buiten te kunnen staan. Even naar buiten gaan geeft nieuwe energie!

Bekijk details
DSC00700

Water

Tot 200 personen

Zaal Water is geschikt voor grote groepen. De zaal beschikt over een grote raampartij en heeft daardoor veel daglicht. Komen er minder deelnemers dan gepland? Geen probleem, wij kunnen de zaal voor u halveren met een schuifwand. Iedere vergaderzaal heeft een eigen thema. Het thema van Zaal Water vind je terug in de kleurstelling, aankleding en vloerbedekking van de zaal. De zaal is 198 m2.

Bekijk details
water1

Water 1

Tot 80 personen

Wanneer we Zaal Water opsplitsen, creëren we twee zalen. Namelijk Zaal Water 1 en 2. Zaal Water 1 is 102 m2 en voorzien van daglicht.

Bekijk details
Water2

Water 2

Tot 80 personen

Wanneer we Zaal Water opsplitsen, creëren we twee zalen. Namelijk Zaal Water 1 en 2. Zaal water 2 is 96 m2 en is niet voorzien van daglicht.

Bekijk details
Willem V

Willem V (Bij Fritz)

Tot 26 personen

Zaal Willem V ligt op de eerste etage van ons congreshotel Bij Fritz. Het is een compacte zaal met karakteristieke schuine balken. De zaal grenst aan de koffiecorner en een ruimte met zitjes voor algemeen gebruik. De zaal is 42 m2.

Bekijk details

8 redenen om voor ons te kiezen

Echte gastvrijheid

Echte gastvrijheid

1

Persoonlijke begeleiding tijdens je bijeenkomst. Onbeperkt koffie en thee

Voormalig kazernegebouw

Voormalig kazernegebouw

2

Zestien moderne vergaderzalen in monumentale panden

Event theater

Event theater

3

Een unieke, hoge, industriële evenementenhal van bijna 1000 m2 met toegang voor voertuigen

Conferentiehotel

Conferentiehotel

4

29 comfortabele hotelkamers

750 gratis parkeerplaatsen

750 gratis parkeerplaatsen

5

Ruime en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Oplaadpunten voor elektrische auto's

Ligging vlakbij A28

Ligging vlakbij A28

6

Goed bereikbaar en centraal gelegen op de Veluwe

Duurzaamheid

Duurzaamheid

7

Duurzame XXL-locatie

Innovatief kennispark

Innovatief kennispark

8

Inspirerende en dynamische plek waar bouwen, kennis delen en ontwikkelen centraal staat


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/ccbi.nl/public_html/wp-content/themes/bouw-en-infrapark-2022/mm-functions/frontend-functions.php on line 661
Zalen & Event theater

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor je klaar.

Neem contact op