NVON13

Bedrijfsfestivals

Bestaat je bedrijf 25 jaar? Heeft jouw organisatie een groot succes geboekt dat je wil delen? Of wil je een nieuwe dienst lanceren?

Maak van je netwerkbijeenkomst, workshop, presentatie, teambuilding of training een event waarbij alle zintuigen aan bod komen. Pak eens flink uit met een bedrijfsfestival in de open lucht. Reken maar dat dit een event is dat mensen bijblijft.

Drankjes BIP 15

Op de Veluwe

Even weg van de sleur van een kantoorpand en heerlijk genieten in de buitenlucht op de groene Veluwe? Een bedrijfsfestival zorgt voor een bijzondere dynamiek en biedt ruimte voor nieuwe energie, creativiteit, beleving en verbinding in een natuurlijke omgeving. Congrescentrum B&I beschikt over verschillende buitenterreinen met oneindig veel mogelijkheden voor een outdoor bedrijfsfestival. Ons park is geheel naar wens in te richten met tenten, diverse plekken voor demonstraties of workshops, een gezellige picknick of barbecue of foodtrucks.

Congrescentrum B&I is door de centrale ligging in Nederland, direct aan de A28 niet alleen een heel praktische uitvalsbasis voor je bedrijfsevent. Het monumentale voormalige kazernepark ligt in een bosrijke omgeving, waarmee je je gasten direct in de ongedwongen festivalsfeer brengt.

8 redenen om voor ons te kiezen

Echte gastvrijheid

Echte gastvrijheid

1

Persoonlijke begeleiding tijdens je bijeenkomst. Onbeperkt koffie en thee

Voormalig kazernegebouw

Voormalig kazernegebouw

2

Zestien moderne vergaderzalen in monumentale panden

Event theater

Event theater

3

Een unieke, hoge, industriële evenementenhal van bijna 1000 m2 met toegang voor voertuigen

Conferentiehotel

Conferentiehotel

4

29 comfortabele hotelkamers

750 gratis parkeerplaatsen

750 gratis parkeerplaatsen

5

Ruime en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Oplaadpunten voor elektrische auto's

Ligging vlakbij A28

Ligging vlakbij A28

6

Goed bereikbaar en centraal gelegen op de Veluwe

Duurzaamheid

Duurzaamheid

7

Duurzame XXL-locatie

Innovatief kennispark

Innovatief kennispark

8

Inspirerende en dynamische plek waar bouwen, kennis delen en ontwikkelen centraal staat


Event theater

Wil je ook graag een deel van je bedrijfsfestival op een karakteristieke binnenlocatie houden? De voormalige paardenstal en later garage van legervoertuigen is getransformeerd tot hoog industrieel event theater van ruim 1000 m2 en heel goed te betrekken in je bedrijfsfestival. Deze heeft een theaterfunctie, podium en aangrenzende zalen voor break-out sessies, voorzien van alle technische snufjes. De karakteristieke ruimte is geschikt voor plenaire sessies, presentaties, demonstraties, lezingen en workshops.

'Ruim opgezet en fantastische locatie voor evenementen.'

Food for thought

Binnen de festivalwereld is ‘food’ minstens een net zo belangrijk onderdeel van de beleving. Gewoon goed én lekker eten. Ook hierin is alles mogelijk. Denk aan foodtrucks, kleine hapjes bij verschillende eetpunten en/of outdoor cooking. Onze huiscateraar PDX Services bereidt alles met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Wie gingen voor?

Het NVON (Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in de Natuurwetenschappen) organiseerde het Bèta & Technologie Festival op het Congrescentrum B&I. Onze zalen dienden als workshopruimtes, waarbij sprekers interessante lezingen gaven over de natuurwetenschap. Het buiten terrein was omgetoverd tot een geweldige festivalmarkt met verschillende demonstraties, stands, foodtrucks en picknickterrein. Als afsluiting volgde er een sciencequiz in onze ruime zaal Water.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Ferest-nieuw

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Naast je bedrijfsfestival gave activiteiten doen? 

De buitenruimte op het park leent zich ook uitstekend voor uitdagende en onvergetelijke activiteiten voor je klanten, gasten of team. Enkele voorbeelden zie je hier. Voor andere ideeën, neem contact met ons op via onderstaande knop. We denken graag met je mee.

_DSF3050

Bouwvakkersestafette

Een estafette in bouwvakkerstijl met kruiwagens, bakstenen, piketpalen en nog veel meer. Welk team is als eerste over de finish?

Lees meer
P1032437

Schapen drijven

Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe uw team beter kan samenwerken.

Lees meer
Bigstuff3

Big Stuff

De stoerste activiteit van Nederland en alleen mogelijk op het Bouw & Infra Park: Big Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine, shovel of mobiele kraan en ervaar zelf hoe leuk (en uitdagend) het is om zand te scheppen, te verplaatsen en te storten. Onder begeleiding van een professional stapt u in de wereld van de infra!

Lees meer
drone

Drone vliegen

Samen een megavlieger bouwen en vervolgens de vlieger in de lucht krijgen en houden is een actieve workshop. Uit verschillende onderdelen maakt u, samen met uw teamleden, een eigen vlieger. Zal hij de lucht ingaan?

Lees meer
Nicole-min

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Neem contact op