3

Historisch, modern & thuis.

Monumentaal kantoorpand op een bosrijk en modern bedrijvencampus.

Voel je direct thuis in dit karaktervolle kantoorpand op het Bouw & Infra Park! Bij binnenkomst word je verwelkomd door een prachtige, monumentale entree en kun je genieten van moderne voorzieningen, mooie kantoorkamers, inspirerende vergaderzalen en een gezamenlijke bedrijfskantine. Zowel binnen als buiten is dit pand in topconditie en biedt het een geweldige werkomgeving. Bovendien is er volop parkeergelegenheid, inclusief privé parkeerplaatsen. Dit kantoorpand is meer dan alleen een zakelijke investering; het voelt als een tweede thuis!

air-1806-harderwijk_6

Bouw & Infra Park: waarom?

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is een bruisende en innovatieve plek waar bouwen, kennis delen en ontwikkelen centraal staan. Het is de ideale plek voor vakmensen om opgeleid te worden in grond-, weg- en waterbouw. Naast een opleidingsplek is het ook de thuisbasis van organisaties in de bouw- en nijverheidssector. De bedrijvencampus biedt samenwerking en kennisuitwisseling. Met faciliteiten zoals bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid, catering, congrescentrum en restaurants is het een complete locatie. Het park heeft een rijke geschiedenis met monumentale gebouwen die nu dienen als modern podium voor ondernemingen. Duurzaamheid en een groene omgeving zijn belangrijk. Bouw & Infra Park is de plek om je toekomst uit te bouwen.

Gebouw 80 in vogelvlucht…

Vol trots presenteren wij: Gebouw 80! Met zijn unieke en karaktervolle ontwerp is dit pand een echte eyecatcher. Het biedt 2.039 m2 VVO verdeeld over de begane grond tot en met de 2e etage. Of je nu delen van het gebouw of hele etages wilt huren, de keuze is aan jou! Bij binnenkomst word je begroet door een indrukwekkende monumentale entree en een vriendelijke receptie. Ontdek stijlvolle kantoorkamers, inspirerende vergaderzalen en moderne toiletten. Het pand wordt in topconditie opgeleverd, inclusief vloerbedekking, dubbel HR+ glas, luchtbehandeling, verwarming en koeling. Voorzieningen zoals een trappenhuis, beveiligingssysteem, lift en hoogwaardige ICT-voorzieningen zijn aanwezig. Parkeergelegenheid is ruimschoots beschikbaar. Kortom, dit kantoorgebouw is dé plek om te werken, inspiratie op te doen en succes te behalen.

Download hier de verhuurbrochure van Gebouw 80:

Via onderstaande button is de brochure van Gebouw 80 te downloaden: incl. een plattegrond van het pand en de voordelen van het Bouw & Infra Park. Daaronder vind je een sfeerimpressie van de kantoren en de omgeving. Scroll verder naar beneden om met ons in contact te komen!

Kom in contact met ons.

We kunnen eindeloos doorgaan over deze prachtlocatie, maar we laten het veel liever zien. Iedere dag komen al onze huurders met veel plezier naar ons park en de charme en schoonheid is iets dat je moet ervaren. Maak jij straks ook deel uit van het Bouw & Infra Park? Maak vrijblijvend een afspraak met onze Manager Vastgoed voor informatie, óf een rondleiding, en wie weet tot snel!

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact op.