Huur8

Een ongekende kans

Karakteristieke kantoren te huur met eigen entree op een historische zichtlocatie nabij de A28!

De Willem George Frederikkazerne in Harderwijk is door de jaren heen veranderd tot een modern bedrijvencampus voor organisaties in de bouw-, infra-, en opleidingsbranche: het Bouw & Infra Park. Een plek waar professionals binnen- en buiten de sector ontmoeten, werken en innoveren. Het terrein, meer dan 100 jaar oud, heeft een rustieke uitstraling en een prachtige historie te midden van het Veluwsche schoon.

Huur7

Karakteristiek? We leggen het graag uit.

Nabij de oude entree van de kazerne bevindt zich gebouw 70; een charmant wachtgebouw, waar nu kantoren worden verhuurd. De kantoorruimte, in het midden van Nederland en aan de rand van de Veluwe, brengt sfeer, bereikbaarheid en een unieke uitstraling. Een zichtlocatie; gelegen aan de N302 en de A28, afrit 13. Parkeren kan gewoon naast de deur. Heb je bezoek? Er is een grote algemene parkeerplaats.

Maar vertel: om hoeveel ruimte hebben we het?

De eerste etage van gebouw 70 beschikt over twee ruime kantoren. Beide worden verhuurd, inclusief de collectieve ruimtes op de begane grond (verkeers- en sanitaire ruimtes). Het eerste kantoor (zie foto A) is 44 m2 (inclusief collectieve ruimtes). Het tweede kantoor (zie foto B) is 60 m2 (inclusief collectieve ruimtes). Op dit moment is het tweede kantoor opgedeeld in tweeën d.m.v. een tussenwand (niet zichtbaar op de foto). Uiteraard kan dit ook weer verwijderd worden. Daarnaast beschikt kantoor 2 ook over een eigen pantry. De kantoren zijn voorzien van centrale verwarming en airconditioning.

Bekijk de plattegronden:

Via onderstaande buttons zijn twee plattegronden te downloaden: een tekening van de begane grond met de ingang voor de kantoren, evenals een tekening van beide kantoren op de eerste verdieping. Daaronder vind je een sfeerimpressie van de kantoren en de omgeving. Scroll verder naar beneden om met ons in contact te komen!

Kom in contact met ons.

We kunnen eindeloos doorgaan over deze prachtlocatie, maar we laten het veel liever zien. Iedere dag komen al onze huurders met veel plezier naar ons park en de charme en schoonheid is iets dat je moet ervaren. Maak jij straks ook deel uit van het Bouw & Infra Park? Maak vrijblijvend een afspraak met onze Manager Vastgoed voor informatie, óf een rondleiding, en wie weet tot snel!

Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact op.