Work hard, play hard!

Met een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten, maak jij je meeting, vergadering of congres hélemaal af. Waar? Op het Bouw & Infra Park natuurlijk. We inspireren je graag met onderstaand aanbod. Maar, zoals je wellicht al weet, is ‘maatwerk’ onze tweede naam; wil je verder geïnspireerd worden, kijken wat er nog meer mogelijk is óf heb je een prangende vraag? Twijfel niet en neem contact met ons op. Samen maken we jouw bijeenkomst perfect.

Big Stuff

Stap in de cabine van een graafmachine en shovel en ervaar hoe leuk en uitdagend het is om zand te scheppen, te verplaatsen en te storten.

Drone vliegen

Onder begeleiding van een instructeur stap je in de cockpit (lees: controller) van een échte drone en leer je de fijne kneepjes van het vak!

Stratenmakerestafette

Kruiwagen, zandzakken, scheppen, klinkers sjouwen en meer onderdelen die je tegen kunt komen op ons park en in onze stratenmakerestafette!

Bootcamp

Vanuit de militaire achtergrond, is dit eveneens een activiteit die leuk tot zijn recht komt op ons voormalig kazerneterrein. Fit, vitaal en gezond!

Schapendrijven

Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren, en breng samen alle schapen bijeen.

Quad rijden

Voel de wind in je haren terwijl je op een uitdagend parcours racet tegen je collega’s.
Quad rijden is actie, spanning en vrijheid!

Legertruck dropping

Beschikken jullie over het juiste richtingsgevoel? Met ronkende motor staat de oude legertruck voor jullie klaar en worden jullie gedropt.

Handboogschieten

Altijd al een echte Robin Hood willen zijn? Raak jij feilloos het doel, tig keer achter elkaar? Samen met je collega’s komen jullie erachter wie een waar boogschietwonder is!

Expeditie Veluwe

Ga in teams de strijd met elkaar aan in verschillende opdrachten waaronder kokosnoot schieten, brein brekers en de onvermijdelijke eetproef.

Veluwe Challenge

Ontdek de Veluwe op een interactieve manier met deze ipad/tablet challenge en probeer in 2 uur tijd met jullie team zoveel mogelijk punten te scoren.

Mountainbike clinic

Proberen jullie de plassen te ontwijken of komen jullie onder de modder terug? Een stoere clinic en een onvergetelijke tocht over de Veluwe.

Scherm clinic

Schermen is sport waarbij kracht niet belangrijk is, maar vooral snelheid, tactiek en strategie er toe doen bij deze oude en beroemde sport.

Indoor Teambuilding

Teamwork is van groot belang! Doorzettingsvermogen, creativiteit, communicatie en collegialiteit van een team worden op de proef gesteld tijdens indoor teambuilding!

Extern – Klimbos Harderwijk

Aan de overkant van ons oud kazerneterrein bevindt zich Klimbos Harderwijk. Drie verschillende routes, een vrije val en een zipline dwars door het bos.

Extern – Op pad over de Veluwe

Via onze overbuurman ‘Klimbos Harderwijk’ is het mogelijk om per E-Chopper een mooie tocht te maken over de Veluwe (de routes zijn al uitgestippeld)!

Connect & Collab

Verbinding, samenwerking en plezier zijn essentieel. Teams scoren punten met uitdagende opdrachten. Samenwerking is de sleutel tot succes en winst.

Plug ’n Play Experience

Teams ontvangen een pakket met handleiding, instructies en spelonderdelen om uitdagende opdrachten op te lossen en punten te verzamelen.

Play it Nice, Break the Ice!

Play it Nice, Break the Ice! is een tool voor laagdrempelige kennismaking met uitdagende puzzels en vragen, waarbij plezier en competitie centraal staan.