_DSC1862

Symposia

Bij een symposium draait alles om het uitwisselen van kennis en ideeën.

Het is een uitstekende gelegenheid om te netwerken, brainstormen, vakgenoten te ontmoeten en inzichten op te doen van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied of werkveld. Organiseer je een symposium, dan focus je het liefst uitsluitend op inhoud. Bij Congrescentrum B&I regelen we de rest. Wij nemen alle uitvoering, praktische voorbereiding en hosting uit handen, zodat jouw symposium een groot succes wordt.

catering 09

Ruimte binnen en buiten

Het voormalig kazerneterrein op de Veluwe is dé unieke en dynamische symposium locatie waar ontmoeten, beleven en inspireren centraal staat. Met een industrieel event theater van ruim 1000 m2, 16 multi-inzetbare vergaderzalen, een gezellige foyer én een conferentiehotel biedt Congrescentrum B&I alle bouwstenen voor een succesvol symposium. Elke ruimte is naar wens in te richten voor sprekers, demonstraties, lezingen, workshops en brainstormen in grotere of kleinere setting. Ons groene buitenterrein van 27 hectare biedt nog eens extra speelveld voor demonstraties of leuke ontspannen buitenactiviteiten.

De voormalige paardenstal en later garage van legervoertuigen is getransformeerd tot hoog industrieel event theater met een theaterfunctie, podium en aangrenzende zalen voor break-out sessies, voorzien van alle technische snufjes. Een karakteristieke ruimte van bijna 1000 m2 geschikt voor plenaire sessies, presentaties, demonstraties, lezingen en workshops. Uitpakken met expositie of demonstratie van groot materieel? Mede dankzij de hoge roldeuren kunnen voertuigen eenvoudig naar binnen worden gereden. Niets is ons te gek.

8 redenen om voor ons te kiezen

Echte gastvrijheid

Echte gastvrijheid

1

Persoonlijke begeleiding tijdens je bijeenkomst. Onbeperkt koffie en thee

Voormalig kazernegebouw

Voormalig kazernegebouw

2

Zestien moderne vergaderzalen in monumentale panden

Event theater

Event theater

3

Een unieke, hoge, industriële evenementenhal van bijna 1000 m2 met toegang voor voertuigen

Conferentiehotel

Conferentiehotel

4

29 comfortabele hotelkamers

750 gratis parkeerplaatsen

750 gratis parkeerplaatsen

5

Ruime en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Oplaadpunten voor elektrische auto's

Ligging vlakbij A28

Ligging vlakbij A28

6

Goed bereikbaar en centraal gelegen op de Veluwe

Duurzaamheid

Duurzaamheid

7

Duurzame XXL-locatie

Innovatief kennispark

Innovatief kennispark

8

Inspirerende en dynamische plek waar bouwen, kennis delen en ontwikkelen centraal staat

Centraal gelegen

Congrescentrum B&I is goed bereikbaar vanuit alle windhoeken van het land. Het groene terrein met monumentale kazernegebouwen ligt centraal in Nederland, midden op de prachtige Veluwe, direct aan de A28. Op het park is een ruime en gratis parkeergelegenheid voor 700 auto’s, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het is ook mogelijk om bussen te parkeren op het terrein.

'To the point en prima georganiseerd.'

Succesvol symposium

 

Bij Congrescentrum B&I is alles in huis om jouw symposium tot een succes te maken. We bieden veel meer dan alleen een symposiumlocatie. Hieronder staat ter inspiratie een aantal services, producten en diensten die we bieden, zodat jouw symposium slaagt!

  • Kosteloos draadloos presenteren met Clickshare;
  • Catchbox, voor interactie met jouw publiek. De catchbox is een vierkante microfoon, die je het publiek in kan gooien;
  • Hosts staan de hele dag tot je beschikking voor ontvangst en begeleiding van gasten en sprekers;
  • Verkeersregelaars die gasten naar de parkeerplaats begeleiden;
  • Audio-visuele voorzieningen voor online en offline sprekers;
  • Complete op- en afbouw, volledig afgestemd op jouw huisstijl of thema
  • Ruimschoots ervaring met diverse evenementenorganisaties om een geslaagde dag neer te zetten.

Symposium bij Congrescentrum B&I? Zo helpen we je

Een symposium vraagt inhoudelijk een goede voorbereiding. Dan is het van belang dat op locatie alles voorbereid en goed geregeld is. Van afstemming en inrichting van de ruimten tot het begeleiden van de gasten van de parkeerplaats naar diverse locaties op het park, catering en audiovisuele middelen. Het ervaren team van Congrescentrum B&I begeleidt hierin en ontzorgt van A tot Z. We denken mee in de voorbereiding van het symposium, inrichting en opbouw van de ruimten, ontvangst, begeleiding en verzorging van sprekers en deelnemers. We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is, afgestemd op doel en de inhoud van het symposium. In onze uitvraag komen alle belangrijke zaken aan bod. We stemmen regelmatig met je af. Onze aanpak is praktisch en efficiënt. Dat begint al met een goede en overzichtelijke offerte, die je binnen enkele werkdagen na aanvraag van ons ontvangt. Jij regelt de inhoud, wij nemen de uitvoering uit handen. We maken van jouw symposium een doeltreffend event, tot in de puntjes geregeld en verzorgd.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Ferest-nieuw

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Symposium break of teambuilding

Een symposium kan behoorlijk intensief zijn. Ga voor een bijzondere onderbreking in de buitenlucht en doe hernieuwde energie op! Even een luchtje scheppen door een wandeling over ons groene park te maken is dan prettig ter afwisseling. Maar de buitenruimte op het park leent zich ook uitstekend voor uitdagende en onvergetelijke activiteiten voor je klanten, gasten of team. Enkele voorbeelden zie je hier. Voor andere ideeën, neem contact met ons op via onderstaande knop. We denken graag met je mee.

_DSF3050

Bouwvakkersestafette

Een estafette in bouwvakkerstijl met kruiwagens, bakstenen, piketpalen en nog veel meer. Welk team is als eerste over de finish?

Lees meer
P1032437

Schapen drijven

Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe uw team beter kan samenwerken.

Lees meer
drone

Drone vliegen

Samen een megavlieger bouwen en vervolgens de vlieger in de lucht krijgen en houden is een actieve workshop. Uit verschillende onderdelen maakt u, samen met uw teamleden, een eigen vlieger. Zal hij de lucht ingaan?

Lees meer
Bigstuff3

Big Stuff

De stoerste activiteit van Nederland en alleen mogelijk op het Bouw & Infra Park: Big Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine, shovel of mobiele kraan en ervaar zelf hoe leuk (en uitdagend) het is om zand te scheppen, te verplaatsen en te storten. Onder begeleiding van een professional stapt u in de wereld van de infra!

Lees meer
Nicole-min

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Neem contact op