catering 36

Restaurant

Stap je binnen bij Congrescentrum B&I, dan ervaar je gastvrijheid op z’n breedst.

De foyer is het ontmoetingspunt voor onze gasten en werknemers van onze bedrijvencampus die in een ontspannen setting willen lunchen, borrelen, dineren of even pauzeren met een fijne bak koffie of thee. Die koffie tap je overigens, bij afname van een van onze arrangementen, onbeperkt. Want wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt.

P1033203

Restaurant

De foyer is recent volledig gemoderniseerd en heeft een industriële sfeer. Neem plaats in één van de gezellige zitjes en geniet van ons uitgebreide aanbod in warme en koude maaltijden. Door de opstelling is het ruimte ook een ideale locatie voor vergaderen in een kleine setting, of een break-out sessie.

 

Grand café

In de voormalig officiersmess Bij Fritz op ons park kun je niet alleen overnachten en vergaderen. Het Grand café is ook een sfeervolle plek waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. Bij mooi weer doe je dit natuurlijk op het terras! Voor meer inspiratie bekijk je ons inspiratiemagazine.

'De locatie is schitterend, de ontvangst, lunch en verzorging zijn perfect.'

Onbeperkt koffie & thee

Bij onze cateringarrangementen zit inbegrepen dat je onbeperkt koffie, cappuccino, espresso, warme chocolademelk of thee haalt in ons bedrijfsrestaurant. Er is een dagelijks vers bereid aanbod voor iets lekkers bij de koffie en een warm en koud lunchbuffet. Huiscateraar PDX Services biedt op maat gemaakte lunch-, borrel- en dinerarrangementen aan voor jouw meeting of event. Speciale dieetwensen? Laat het ons weten!

Dynamische en energieke sfeer

Met uitzicht op het plein ben je in ons bedrijfsrestaurant deelnemer van bijzondere taferelen. Op dit terrein bouwen leerlingen van bouw & infra opleiding SOMA letterlijk aan hun toekomst. Wat ze in school leren, brengen ze op ons terrein in de praktijk. Dit zorgt voor een dynamische en energieke sfeer, die voelbaar is over het hele park. Bouwen zit in ons DNA. Dat zie je, dat ervaar je.

Nicole-min

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor je klaar.

Neem contact op