foto7

Congressen

Een kick-off van een nieuw product of dienst? Of een landelijke vak- of kennisdag voor jouw bedrijfssector?

Een congres is een fantastische manier om jouw organisatie, dienst of sector te presenteren. Maar de voorbereiding ervan vergt de nodige inspanning. Een locatie die op alle punten voldoet aan de voorwaarden voor een succesvol congres is daarom cruciaal. Op Congrescentrum B&I kun je bouwen!

Vakmedianet 069

Ruimte binnen en buiten

Met een hoge industriële evenementenhal van bijna 1000 m2, congrescentrum met 16 vergaderzalen, een groen en ruim buitenterrein en een conferentiehotel biedt Bouw en infra Park alle ruimte voor een onvergetelijk congres. Bouw & Infra Park is goed bereikbaar vanuit alle windhoeken van ons land. Het groene terrein met monumentale kazernegebouwen ligt centraal in Nederland, midden op de prachtige Veluwe, direct aan de A28. Met een oppervlakte van ruim 27 hectare is ons buitenterrein uitstekend geschikt voor demo’s, workshops en leuke buitenactiviteiten. Bij Congrescentrum B&I ga je voor een uniek en dynamisch congres dat jouw gasten bijblijft.

8 redenen om voor ons te kiezen

Echte gastvrijheid

Echte gastvrijheid

1

Persoonlijke begeleiding tijdens je bijeenkomst. Onbeperkt koffie en thee

Voormalig kazernegebouw

Voormalig kazernegebouw

2

Zestien moderne vergaderzalen in monumentale panden

Event theater

Event theater

3

Een unieke, hoge, industriële evenementenhal van bijna 1000 m2 met toegang voor voertuigen

Conferentiehotel

Conferentiehotel

4

29 comfortabele hotelkamers

750 gratis parkeerplaatsen

750 gratis parkeerplaatsen

5

Ruime en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Oplaadpunten voor elektrische auto's

Ligging vlakbij A28

Ligging vlakbij A28

6

Goed bereikbaar en centraal gelegen op de Veluwe

Duurzaamheid

Duurzaamheid

7

Duurzame XXL-locatie

Innovatief kennispark

Innovatief kennispark

8

Inspirerende en dynamische plek waar bouwen, kennis delen en ontwikkelen centraal staat

Van paardenstal naar industrieel event theater

De voormalige paardenstal en later garage van legervoertuigen is getransformeerd tot hoge industriële evenementenhal met aangrenzende zalen. Een ideale ruimte van bijna 1000 m2 voor presentaties, sprekers, demonstraties, lezingen en workshops. Met een theaterfunctie, een podium en een grote roldeur is niets te gek. Een Dakarauto met Saharazand nog aan de banden binnen? Geen probleem. Een demonstratie van een heftruck binnen? Het kan allemaal.

‘We komen al jaren op het B&I in Harderwijk, waar we geregeld onze demodagen hebben of presentaties geven aan onze klanten. Een prachtige locatie, die geheel aansluit bij onze doelgroep!

Volledig verzorgd congres:
Allround catering

Een volledig verzorgd congres is pas echt geslaagd met een hapje en een drankje. Geniet van een heerlijke lunch, koffie met wat lekkers, diner, buffet of borrel ter afsluiting van de dag in onze gezellige foyer, restaurant of zelfs op het buitenplein. Onze huiscateraar PDX Services verzorgt dit geheel op maat en denkt mee in alle wensen voor het congres.

Congres bij B&I?
Zo helpen we je

Ons enthousiaste en vakkundige team begeleidt en ontzorgt van A tot Z. We denken mee in de voorbereiding van het congres, inrichting en opbouw van de ruimten, ontvangst en verzorging van jouw gasten. We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is, afgestemd op het doel en de inhoud van het congres. In onze uitvraag komen alle belangrijke zaken aan bod en stemmen regelmatig met je af of er nog aanpassingen of wijzigingen zijn. Onze aanpak is adequaat en efficiënt. Dat begint al met een goede en overzichtelijke offerte, die je binnen enkele werkdagen na aanvraag van ons ontvangt. We maken van jouw congres een ware beleving, tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Miranda-min

Laat een van onze specialisten je bellen of mailen

Congres break of teambuilding

Een congres kan behoorlijk intensief zijn. Ga voor een bijzondere onderbreking in de buitenlucht en doe hernieuwde energie op! Even een luchtje scheppen door een wandeling over ons groene park te maken is dan prettig ter afwisseling. Maar de buitenruimte op het park leent zich ook uitstekend voor uitdagende en onvergetelijke activiteiten voor je klanten, gasten of team. Enkele voorbeelden zie je hier. Voor andere ideeën, neem contact met ons op via onderstaande knop. We denken graag met je mee.

_DSF3050

Bouwvakkersestafette

Bouwvakkersestafette Een estafette in bouwvakkerstijl met kruiwagens, bakstenen, piketpalen en nog veel meer. Welk team is als eerste over de finish?

Lees meer
P1032437

Schapen drijven

Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe uw team beter kan samenwerken.

Lees meer
drone

Drone vliegen

Samen een megavlieger bouwen en vervolgens de vlieger in de lucht krijgen en houden is een actieve workshop.

Lees meer
Bigstuff3

Big Stuff

De stoerste activiteit van Nederland en alleen mogelijk op het Bouw & Infra Park: Big Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine, shovel of mobiele kraan en ervaar zelf hoe leuk (en uitdagend) het is om zand te scheppen, te verplaatsen en te storten. Onder begeleiding van een professional stapt u in de wereld van de infra!

Lees meer
Ferest-nieuw

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Neem contact op