Vakmedianet 058

Catering

Maak je meeting of event compleet met een heerlijke lunch, borrel, diner of tussendoortje.

We hebben een duurzame samenwerking met in-businesscateraar PDX Services. PDX biedt gezonde, verse en originele catering voor al jouw bijeenkomsten en evenementen. Zij staan aan het roer in onze keukens op het gehele park.

_18A2042

Koffie

Onze machines hebben verse bonen, waardoor je koffie, cappuccino of latte altijd met smaak is bereid. Uiteraard is er ook heet water voor thee en warme chocolademelk.
En bestel er direct een Bouwny bij. Onze specialiteit en verrassend lekker!

Energybreaks

Halverwege de dag even een luchtje scheppen en energie opdoen. Dat doe je ook met een klein hapje. Onze vergaderarrangementen hebben allemaal een energybreak.
Kies bijvoorbeeld voor fruit, noten of een wrap met zalm.

Lunch

Drukke vergadering? Bestel dan een broodjeslunch in de zaal. Of strek even de benen en ga langs het uitgebreide lunchbuffet.
Deze is altijd gevuld met lekker vers brood, beleg, soep en een warme hap. De inhoud wisselt dagelijks en gaat mee met de seizoenen. Kortom, altijd een gevarieerd aanbod.

Diner

Voor grote groepen zijn er verschillende buffetten beschikbaar. Van een BBQ tot een stamppotbuffet.
Liever wat intiemer dineren? Reserveer dan één of meerdere tafels in ons sfeervolle grand café Bij Fritz. Voor meer inspiratie bekijk je ons inspiratiemagazine.

'Koffie (+ vulkoek/muffin) en lunch waren perfect verzorgd'.

Borrel

Een borrel is altijd een goed idee na afloop van uw congres. Dit kan in de foyer of bij mooi weer op ons terras, of tijdens een bedrijfsfestival op één van de vele buitenterreinen. Borrelhapje erbij? Regelen we!

Duurzaam

Ook in de catering dragen we ons steentje bij aan een duurzame wereld. We kopen lokaal in, gebruiken duurzame producten en beperken verspilling tot een minimum.

Henny-min

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor je klaar.

Neem contact op