Future Builders 25 (1)

Beurzen

Congrescentrum B&I is regelmatig het podium voor grote en kleinere vakbeurzen.

Het voormalig kazerneterrein met monumentale panden is de ideale beurslocatie voor ontmoeten, inspireren en kennis uitwisselen. Niet alleen de bouw & infra sector weet de weg naar ons bosrijke park in het midden van Nederland te vinden. Ook overheid, onderwijs en het MKB maken regelmatig gebruik van Congrescentrum B&I als beurslocatie. Het terrein is een plek waar jong en oud werkt, leert en letterlijk bouwt aan de toekomst. Dat geeft het park de unieke en energieke sfeer die jouw beurs tot een onvergetelijk event maakt.

catering 14

Ruimte binnen en buiten

Met een industrieel event theater van ruim 1000 m2, 16 multi-inzetbare vergaderzalen, een gezellige foyer én een conferentiehotel biedt Congrescentrum B&I alle bouwstenen voor een succesvolle beurs. Het voormalig kazerneterrein is een dynamische en sfeervolle locatie met een buitenterrein van 27 hectare. Kortom: alle ruimte voor lezingen, stands, demonstraties, workshops en leuke buitenactiviteiten.

8 redenen om voor ons te kiezen

Echte gastvrijheid

Echte gastvrijheid

1

Persoonlijke begeleiding tijdens je bijeenkomst. Onbeperkt koffie en thee

Voormalig kazernegebouw

Voormalig kazernegebouw

2

Zestien moderne vergaderzalen in monumentale panden

Event theater

Event theater

3

Een unieke, hoge, industriële evenementenhal van bijna 1000 m2 met toegang voor voertuigen

Conferentiehotel

Conferentiehotel

4

29 comfortabele hotelkamers

750 gratis parkeerplaatsen

750 gratis parkeerplaatsen

5

Ruime en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Oplaadpunten voor elektrische auto's

Ligging vlakbij A28

Ligging vlakbij A28

6

Goed bereikbaar en centraal gelegen op de Veluwe

Duurzaamheid

Duurzaamheid

7

Duurzame XXL-locatie

Innovatief kennispark

Innovatief kennispark

8

Inspirerende en dynamische plek waar bouwen, kennis delen en ontwikkelen centraal staat

Centraal gelegen

Congrescentrum B&I is goed bereikbaar vanuit alle windhoeken van het land. Het groene terrein met monumentale kazernegebouwen ligt centraal in Nederland, midden op de prachtige Veluwe, direct aan de A28. Op het park is een ruime en gratis parkeergelegenheid voor 700 auto’s, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s. Het is ook mogelijk om bussen te parkeren op het terrein.

'Vanaf het allereerste moment van kennismaking en rondleiding alleen maar positieve ervaringen.'

Beurshal
.

De voormalige paardenstal en later garage van legervoertuigen is getransformeerd tot hoog industrieel event theater met podium en aangrenzende zalen, voorzien van alle technische snufjes. Een karakteristieke beurslocatie van bijna 1000 m2 geschikt voor presentaties, sprekers, demonstraties, lezingen en workshops. Uitpakken met expositie of demonstratie van groot materieel? Mede dankzij de hoge roldeuren kunnen voertuigen eenvoudig naar binnen worden gereden. Niets is ons te gek.

Beurs bij Congrescentrum B&I? Zo helpen we je

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een beurs. Het ervaren team van Congrescentrum B&I begeleidt en ontzorgt van A tot Z. We denken mee in de voorbereiding van de beurs, inrichting en opbouw van de (binnen- en buiten) ruimten, locaties van de stands, ontvangst en verzorging van de deelnemers. We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is, afgestemd op doel en de inhoud van de beurs. In onze uitvraag komen alle belangrijke zaken aan bod. We stemmen regelmatig met je af. Onze aanpak is praktisch en efficiënt. Dat begint al met een goede en overzichtelijke offerte, die je binnen enkele werkdagen na aanvraag van ons ontvangt. We maken van jouw beurs een ware beleving, tot in de puntjes geregeld en verzorgd.
Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Nicole-min

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Beurs break of teambuilding

Een beurs kan behoorlijk intensief zijn. Ga voor een bijzondere onderbreking in de buitenlucht en doe hernieuwde energie op! Even een luchtje scheppen door een wandeling over ons groene park te maken is dan prettig ter afwisseling. Maar de buitenruimte op het park leent zich ook uitstekend voor uitdagende en onvergetelijke activiteiten voor je klanten, gasten of team. Enkele voorbeelden zie je hier. Voor andere ideeën, neem contact met ons op via onderstaande knop. We denken graag met je mee.

P1032437

Schapen drijven

Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe uw team beter kan functioneren. Met de activiteit “teambuilding schapendrijven” werkt u op een originele manier aan het versterken van de teamspirit en rollen binnen uw team of afdeling.

Lees meer
_DSF3050

Bouwvakkersestafette

Een estafette in bouwvakkerstijl met kruiwagens, bakstenen, piketpalen en nog veel meer. Welk team is als eerste over de finish?

Lees meer
drone

Drone vliegen

Samen een megavlieger bouwen en vervolgens de vlieger in de lucht krijgen en houden is een actieve workshop

Lees meer
Bigstuff3

Big Stuff

De stoerste activiteit van Nederland en alleen mogelijk op het Bouw & Infra Park: Big Stuff! Stap in de cabine van een graafmachine, shovel of mobiele kraan en ervaar zelf hoe leuk (en uitdagend) het is om zand te scheppen, te verplaatsen en te storten. Onder begeleiding van een professional stapt u in de wereld van de infra!

Lees meer
Ferest-nieuw

Neem contact met ons op. Onze specialisten zitten voor u klaar

Neem contact op